Meerdelige RVS brugtrap

Voedingsindustrie

De voedings- en levensmiddelenindustrie wordt beschouwd als de grootste in Nederland. Ook voor deze branche biedt Roossien vast en verrijdbaar klimmateriaal en maatwerkoplossingen van topkwaliteit.

Klimmateriaal
Bij Roossien zijn diverse vaste en verrijdbare klimmaterialen verkrijgbaar. Vaste of verrijdbare bordestrappen, vaste trappen en brugtrappen bijvoorbeeld. Trappen met een ruim platform en meerzijdig leuningwerk, die uitstekend dienst doen als permanente toegangsweg.

Veiligheid
De voedingsindustrie kent strenge veiligheidsregels. De tekenaars en andere technische vaklieden van Roossien weten hoe belangrijk deze zijn en houden hier bij het ontwerpen en produceren van maatwerkproducten rekening mee. Alle vaste en verrijdbare klimmaterialen voldoen dan ook aan de veiligheidsnorm en aan de veiligheidseisen die gelden in de voedingsindustrie.

Kwaliteitsmanagement
Het kwaliteitsmanagementsysteem van Roossien voldoet aan de VCA en ISO 9001 certificering.

Maatwerk
Zie onderstaande afbeeldingen voor voorbeelden van maatwerkproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Klik erop voor een grotere weergave. Meer weten over de maatwerkproducten van Roossien? Vraag naar de mogelijkheden bij de afdeling verkoop.