Diensten

Bij het aanschaffen van het juiste product adviseren de commercieel technisch adviseurs van Roossien je graag. Ook heeft Roossien veiligheidskundigen in dienst die je kunnen helpen bij een Risico- Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E).  Zo krijg je inzicht in de risico’s bij het werken op hoogte. Door de juiste maatregelen te treffen op basis van de gerichte adviezen uit de RI&E kun je anticiperen op de veiligheidsrisico’s van de werknemers en de toekomst voorbereid tegemoet treden. Bovendien voorkom je zo dat één van de medewerkers door een val op de spoedeisende hulp terecht komt. Dit gebeurt jaarlijks duizenden malen!

3D inmeten

3D inmeetservice
Roossien kan een werkomgeving driedimensionaal inmeten. De 3D-laserscanner geeft foutloze en gedetailleerde informatie en brengt ook zaken zoals leidingen en afsluiters in kaart. Zo ontstaat er een exact beeld van de ruimte. Het 3D inmeten draagt dus bij aan een strakke maatvoering en een optimaal product.

Inspectie

Volgens de Arbowet is het belangrijk om draagbaar klimmateriaal periodiek te controleren op eventuele gebreken. Roossien heeft deskundige inspecteurs in dienst die deze keuring graag uitvoeren. Kleine gebreken lossen de inspecteurs gelijk op. Op deze manier kun je je draagbaar klimmateriaal direct weer inzetten in je bedrijf.

RI&E

Een waardevol document met bruikbare constateringen en adviezen die een uitstekende basis vormen voor een planmatige verbetering van de veiligheid in een organisatie.

Montage

De ervaren monteurs van Roossien verzorgen indien nodig de montage op locatie. De montagedienst is sinds 2004 VCA gecertificeerd. De monteurs beschikken over de certificaten: Aanpikken lasten, gebruik hoogwerker

Expeditie

Expeditie - Roossien Hoogwerktechniek
De expeditiedienst van Roossien transporteert de producten naar de afnemers. Zo zijn de klanten verzekerd van een correcte en schadevrije levering van het zorgvuldig geselecteerde klimmateriaal.

Assemblage

Bij de assemblage wordt alles nauwkeurig en professioneel in elkaar gezet. Roossien staat mede hierdoor garant voor een goed product.