Diensten


Diensten

Zowel voor als na het bepalen van uw keuze voor het juiste product voor uw situatie, staan wij u graag met raad en daad terzijde. Bijvoorbeeld met een volledige Risico-inventarisatie & -evaluatie, waarmee u gerichte adviezen en een Plan van Aanpak (PvA) overhandigd krijgt. Om te voorkomen dat in uw bedrijf één van de duizenden SEH-behandelingen welke jaarlijks plaatsvinden als gevolg van een val van hoogte, noodzakelijk is.

 

Expeditie

Transport doen wij het liefst zelf, via onze eigen expeditiedienst. Hiermee bent u verzekerd van een correcte en schadevrije levering van uw zorgvuldig geselecteerde klimmateriaal.

 

RI&E - Risico Inventarisatie en Evaluatie

Een waardevol document met bruikbare constateringen en adviezen dat een uitstekende basis vormt voor planmatige verbetering van de veiligheid in uw organisatie. Een RI&E voor werken op hoogte geeft aan welke werkzaamheden periodiek op hoogte moeten worden uitgevoerd en welke veiligheid- en gezondheidsrisico’s (V&G) hiermee gepaard gaan. Bovenal geeft de RI&E aan hoe deze risico’s te zijn voorkomen. Loop geen risico.

 

Assemblage

Roossien Hoogwerktechniek staat garant voor een goed product voor haar klanten, bij de assemblage wordt alles nauwkeurig en professioneel in elkaar gezet. 

Tenzij anders wordt afgesproken levert Roossien Hoogwerktechniek het maatwerk geassembleerd aan, standaardproducten worden niet standaard geassembleerd aangeleverd, tenzij duidelijk gecommuniceerd. Door zelf te assembleren kunnen wij garanderen dat het product compleet en conform norm word aangeleverd. Ons team van specialisten maakt van maatwerk een routineklus. Jaren ervaring en kennis van norm en wetgeving wordt bij elk product nauwkeurig en met gepaste snelheid toegepast.

 

Montage

Indien u klimmateriaal aanschaft dat op locatie gemonteerd dient te worden, verzorgen wij dit graag voor u. Onze ervaren montagedienst is, evenals Roossien Hoogwerktechniek in haar geheel al sinds 2004, VCA gecertificeerd. 

 

Inspectie

Conform de Arbowet dient al uw klimmateriaal jaarlijks te worden geïnspecteerd. Roossien Hoogwerktechniek heeft deskundige inspecteurs in dienst die deze keuring graag voor u uitvoeren. Los van het voldoen aan uw wettelijke verplichting, gaat uw klimmateriaal vaak langer mee indien lichte gebreken en slijtage vroegtijdig wordt gesignaleerd. Hierdoor verlaagt u tevens het risico van ongevallen.