De multifunctionele reformladder is gemaakt van aluminium. De ladder is inzetbaar als enkele ladder, tweedelige- en driedelige opsteekladder, en als dubbele ladder. Ook heeft de ladder een A-stand met een overstekend deel. Hierdoor is de reformladder één van de meest flexibele ladders in het assortiment.

Verlengen
Het topdeel van de driedelige ladder is handmatig per sport verstelbaar. De automatische opsteekvergrendeling maakt het vastzetten van het topdeel eenvoudig.

Specificaties
De stevige en corrosiebestendige ladderbeslagen maken de ladder sterk. De gefelste sport-boomverbinding zorgt daarbij voor een lange levensduur. En dankzij het hoogwaardig geweven spreidlint en de metalen spreidstandbeveiliging staat de ladder altijd in de juiste positie. Reformladders met een even aantal sporten zijn standaard uitgerust met gevelrollen.

Innovatieve ladderschoen
De reformladder is standaard uitgerust met ladderschoenen van Nivello®. Deze innovatieve en prijswinnende ladderschoenen zijn slijt- en slipvast en hebben een inwendig scharnier. Hierdoor staat de ladder altijd in de optimale positie.

Veiligheid
Veilig werken staat bij Roossien.nl voorop. Alle reformladders voldoen dan ook aan de EN-131-7 en aan de Warenwet.