Vracht- en bedrijfswagens

Werkt u in de vracht- of bedrijfswagenindustrie? Roossien Hoogwerktechniek biedt vele oplossingen binnen deze sector.

Een voorbeeld hiervan is het onderhoudsbordes met scharnierbare kooien, dit is een oplossing dat zich perfect verleent voor het onderhouden van tankwagens en vrachtwagens. Ook zijn vergelijkbare bordessen door ons geleverd voor het ijsvrij maken van een tankwagen. Naast vaste maatwerk constructies hebben wij ook verrijdbare bordestrappen, een populair product hiervoor is de zogenoemde ‘trailertrap‘, gemaakt om op- en afstappen mogelijk te maken bij een trailer van een vrachtwagen.

Zo hebben wij speciaal voor de tankwagen een ‘tankwagenladder‘ in ons assortiment. Naast de tankwagenladder maken wij ook verschillende op maat gemaakte opstappen of bordestrappen om de vrachtwagens makkelijker te betreden. Maatwerk is al jaren onze specialiteit, mocht u uw oplossing toch niet kunnen vinden in de getoonde afbeeldingen, dan kunnen wij in samenspraak de mogelijkheden bespreken, deze afbeelding zijn enkel een selectie van de vele geleverde maakwerkproducten. Door onze snelle productielijn zijn wij ook in staat om maatwerk in grotere hoeveelheden te leveren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd rechts onderin het scherm met ons chatten voor snelle informatie. Voor een persoonlijk gesprek zijn wij elke werkdag van 08.00 t/m 17.00 te bereiken op 050 – 549 6290.

IJsvrijbordes voor vrachtwagens en bussen
IJsvrijbordes voor vrachtwagens en bussen

Maatwerkaanvraag