De bordestrap is ideaal voor veilig werken op hoogte. Wat is een bordestrap? De bordestrap is een robuuste, eventueel verrijdbare trap met een comfortabel werkplatform. Een platform op een werkhoogte die voor jou het meest praktisch is. Bij Roossien.nl kun je namelijk bordestrappen met verschillende stahoogten vinden. De bordestrap is daarbij vanaf één of twee zijden begaanbaar. Een éénzijdig begaanbare, hoge bordestrap noem je ook wel een vliegtuigtrap of platformtrap. Een tweezijdig begaanbare bordestrap heet ook wel een brugtrap

Eenzijdig begaanbaar
Eén van de meest populaire artikelen van Roossien.nl is de eenzijdig begaanbare bordestrapDeze trap heeft een ruim platform van 600 x 800 mm en is voorzien van driezijdig leuningwerk. Deze geven een veilig gevoel bij het langdurig werken op hoogte. De treden hebben een aluminium ribbelprofiel van 200 mm voor extra grip.

Veergeremde wielen
De bordestrap heeft veergeremde wielen van het topmerk Blickle®. De vier zwenkwielen (Ø 125 mm) zakken in zodra er gewicht op de bordestrap staat en zetten de poot op de grond. Het rechter voor- en linker achterwiel zijn daarbij voorzien van een rem. Deze is eenvoudig te bedienen met een voetpedaal en zorgt ervoor dat de trap niet wegrolt.

Extra grip
De bordestrappen op Roossien.nl hebben een sterk, aluminium ribbelprofiel op de treden en het platform. Dit profiel zorgt voor extra grip en maakt veilig werken op hoogte gemakkelijk. De bordestrappen zijn in standaard maten én modulair leverbaar. De modulaire bordestrappen kun je volledig afstemmen op jouw werksituatie. In elk onderdeel van de bordestrap vind je de Duitse kwaliteit terug.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij Roossien.nl voorop. De trappen zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan de EN-131.