De vaste trap of steektrap van Roossien is gemaakt voor de industrie en geschikt voor professioneel gebruik. De trap voldoet als permanente vlucht- of toegangsweg. Ook is de trap het perfecte middel voor bijvoorbeeld periodieke onderhoudswerkzaamheden. De trap heeft standaard één handleuning.

Vaste trappen 45°
De vaste trap 45° heeft een hellingshoek van 45°.

Vaste trappen 45 met platform
De vaste trap 45° met platform of steektrap heeft een hellingshoek van 45°.

Vaste trappen 60°
De vaste trap 60° heeft een hellingshoek van 60°.

Vaste trappen 60° met platform
De vaste trap 60° met platform heeft een hellingshoek van 60°.

Traptreden
De vaste trap is standaard verkrijgbaar met tredebreedtes van 600, 800 en 1.000 mm en heeft treden met een aluminium ribbelprofiel. Dit ribbelprofiel zorgt voor een anti-slipwerking. Hierdoor is de trap geschikt voor professioneel gebruik binnen. In natte of vette omgevingen zijn de traptreden van verzinkt staal een aanrader. Voor gebruik buiten is de stalen trap met treden met een dubbele anti-slipwerking geschikt.

Maatwerk
Wil je een trap met een uitstekend platform, een uitneembaar leuningwerk of een zelfsluitende poort? Op Roossien.nl kun je een vaste trap op maat laten maken. Zo zorg je met jouw specificaties, materiaalkeuze en extra’s voor een volledig gepersonaliseerd product. Het is zelfs mogelijk om je trap te laten poedercoaten in een unieke kleur. Zodat deze perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De vaste trappen zijn dan ook gecertificeerd volgens de EN-14122.