Putladders zijn bedoeld voor gebruik in putten en geschikt voor gebruik in rioolwater, regenwater en oppervlaktewater. Denk aan bijvoorbeeld gebruik voor werkzaamheden door de waterschappen. De putladders van Roossien zijn verkrijgbaar in staal, roestvast staal en kunststof en leverbaar in verschillende breedtematen.  Zo kun je de ladder moeiteloos gebruiken in nauwe of slecht verlichte ruimten. De slipvaste ponsroostertreden maken de putladder veilig in gebruik. 

Afmetingen

De putladders zijn verkrijgbaar met minimaal vier en maximaal vijftien sporten. De ladders hebben een sportbreedte van 300-400 mm. De kokermaat is 50 x 20 mm.

Ladderverbinder
Elk ladderdeel is te verlengen met een ladderverbinder. Daarmee verleng je de putladder eenvoudig tot de gewenste lengte. Putladderdelen zijn verkrijgbaar van 1.12 meter tot 4.20 meter. In totaal zijn er vijftien verschillende lengten beschikbaar in drie verschillende materiaalsoorten.

Veiligheid
Veilig werken staat bij Roossien voorop. Alle putladders voldoen aan de EN-14396.

Maatwerk
Je ladder volledig afstemmen op jouw wensen? Bij Roossien maken we de modulaire ladders en trappen moeiteloos op maat.

Accessoires
Een putladder monteer je eenvoudig met wandankers aan minimaal twee punten. Roossien levert alle putladderaccessoires. Denk aan onder andere wandankers, insteekhulzen, inschuifhulpen, instapbeugels en zelfsluitende luiken. Roossien levert de accessoires zonder bevestigingsmaterialen.