De platformtrap is ideaal voor veilig werken op hoogte. Het is een robuuste, eventueel verrijdbare bordestrap. De trap heeft een comfortabel werkplatform op diverse werkhoogten.

Specificaties
De eenzijdig begaanbare platformtrap heeft een ruim werkplatform  en is voorzien van een driezijdig leuningwerk. Dit leuningwerk heeft een hand- en knieleuning en een schoprand. De platformtrap heeft verder een sterk, aluminium ribbelprofiel op de treden en het platform. Dit profiel zorgt voor extra grip. De platformtrap heeft een maximale belasting van 150 kilo.

Veergeremde wielen
De bordestrap heeft veergeremde wielen van het topmerk Blickle®. Het rechter voor- en linker achterwiel zijn daarbij voorzien van een rem. Deze is eenvoudig te bedienen met een voetpedaal.

Toepassing
De platformtrap wordt veel gebruikt in magazijnen en loodsen in bijvoorbeeld de voedingsindustrie. De trap is ook ideaal voor onderhoud aan generatoren en andere machines.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De trappen zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN-131 en aan de Warenwet.

Maatwerk
Wil je een trap met een uitstekend platform, een uitneembaar leuningwerk of een zelfsluitende poort? De modulaire platformtrappen kun je de volledig afstemmen op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een verrijdbare trap van kunststof of een vaste constructie van staal of aluminium. Bij Roossien kun je je trap zelfs laten poedercoaten in een unieke kleur. Zodat deze perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.