Vliegtuigtrap van Roossien bij Fokker F-27

Luchtvaart en hangars

Roossien creëert al twintig jaar veilige werkplekken op hoogte voor de luchtvaartindustrie. De vaste en verrijdbare vliegtuigtrappen en de maatwerkproducten doen uitstekend dienst bij het onderhouden van vliegtuigen en voldoen aan de veiligheidsnorm. Naast de grote platformtrappen levert Roossien ook de kleinere step stools voor onderhoud op lagere werkhoogten.

Vliegtuigen, straaljagers en helikopters
De op maat gemaakte trappen van Roossien sluiten perfect aan op Boeings 747, Cessna’s, F-16’s en Apaches. De verrijdbare platformtrappen zijn groter dan de reguliere bordestrap en geschikt voor machines met een grote hoogte.

Veiligheid
De massieve trappen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de EN-14122 en EN-131-7.

De standaard vliegtuigtrap

De vliegtuigtrap is standaard van aluminium en leverbaar in tredebreedtes van 600, 800 en 1000 mm. De traptreden hebben een aluminium ribbelprofiel voor extra grip en veiligheid. De vliegtuigtrap is tegen een meerprijs ook leverbaar in andere tredesoorten, zoals roostertreden van verzinkt staal. Vraag naar de mogelijkheden bij de afdeling verkoop.

De maatwerk vliegtuigtrap

Roossien is specialist op het gebied van maatwerk. Deze pagina toont een aantal specifieke voorbeelden van op maat gemaakte producten voor de vliegtuigbranche.

Aanvraag voor maatwerk

Heb je een specifieke aanvraag voor een project? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een op maat gemaakte oplossing per e-mail.