Vliegtuigtrap van Roossien bij Fokker F-27

Luchtvaart en hangars

Werkt u in of met de luchtvaartindustrie? Bent u vaak bezig met het onderhouden van vliegtuigen? Roossien Hoogwerktechniek maakt al meer dan twintig jaar bordestrappenplatformtrappen of vliegtuigtrappen op maat en volgens de veiligheidsnorm. Ideaal voor onderhoudswerkzaamheden voor de luchtvaartindustrie. Naast grote verrijdbare platformen zijn er ook de kleinere step stools voor onderhoud op lagere werkhoogte.

Vliegtuigen, straaljagers en helikopters
Of het nu gaat om een Boeing 747, Cessna, Fokker, F-16 of Apache, onze trappen worden voor u op maat gemaakt zodat hij perfect aansluit bij uw machine. Een goed voorbeeld voor veilig werken op hoogte zijn de vliegtuigtrappen. Deze verrijdbare platformtrappen worden ook vaak gebruikt waar de bordestrap niet bij komt qua hoogte. Deze trappen zijn zeer solide en zijn altijd van hoogwaardig kwaliteit en volgens norm.

De standaard vliegtuigtrap

De vliegtuigtrap is standaard leverbaar in 3 verschillende tredebreedtes: 600, 800 en 1000 mm, deze zijn standaard uitgevoerd in aluminium ribbelprofiel. Deze is tegen meerprijs ook leverbaar in andere tredesoorten o.a. staalverzinkte roostertreden.

De maatwerk vliegtuigtrap

Naast de standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van gemaakte producten specifiek voor de vliegtuigbranche.

Maatwerkaanvraag

Een specifiek(e) aanvraag voor een project? Vul het formulier hieronder in en ontvang een op maat gemaakte oplossing per mail.