Havens en scheepvaart


Havens en scheepvaart


Maatwerk onderhoudsbordessen - Roossien Hoogwerktechniek

Bent u werkzaam op een schip, aan een haven, in de scheepvaart of een maritieme omgeving? Bij Roossien Hoogwerktechniek is de scheepvaart een vaak voorkomende sector, hierdoor hebben wij affiniteit met het bedenken van oplossingen in deze branche. Voor onderhoud aan een schipboeigrijpkraan of zelfs het restaureren van een oud wrak, bedenken wij al 20 jaar oplossingen op het gebied van veilig werken op hoogte. Ons team van specialisten maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en wellicht gelijk om in te meten.

Ook voor het in- en uitstappen van een schip hebben wij een oplossing: Ship Escaper. Deze maatwerk trap is zowel in 60 als in 45 graden te verkrijgen en is in elke stahoogte te bestellen. Deze trap word ook wel gebruikt als onderhoudsbordes en kan worden gebruikt om het schip mee schoon te maken. De Ship Escaper is te vekrijgen met een zijwaartse uitstap, zodat hij dicht aan de wal kan worden gebruikt. Mocht u meer ruimte hebben dan kunt u ook kiezen voor de variant met een voorwaartse uitstap.

U kunt tijdens werkdagen van 08.00 uur tot en met 17.00 uur vrijblijvend telefonisch contact opnemen via ons algemene nummer 050-549 62 90 of voor snelle informatie kunt u gebruik maken van de chatservice rechts onderin het scherm.

Elektrisch verrijdbaar hangbordes - Roossien Hoogwerktechniek
Elektrisch verrijdbaar hangbordes - Roossien Hoogwerktechniek
Werkbordes voor grijparm- Roossien Hoogwerktechniek
Verrijdbaar werkstation - Roossien Hoogwerktechniek
Verrijdbaar hangbordes - Ship Escaper - Roossien Hoogwerktechniek