Havens en scheepvaart

Roossien creëert al twintig jaar veilige werkplekken op hoogte voor de scheepvaartindustrie. De affiniteit met en de vakbekwaamheid in het bedenken van oplossingen voor deze branche is dan ook groot. Of je nu werkzaam bent op een schip, in een haven, in de scheepvaartindustrie of in een maritieme omgeving; Roossien levert vast en verrijdbaar klimmateriaal en maatwerkproducten die perfect passen bij jouw klimveiligheidsvraagstuk op hoogte.

Toepassingen
De maatwerkproducten voor de scheepvaartindustrie zijn uitermate geschikt voor het restaureren van scheepswrakken of onderhoud aan schepen, boeien, of havenkranen.

Ship Escaper
Met de Ship Escaper is het gemakkelijk en veilig op- en afstappen van een schip. Deze maatwerktrap is verkrijgbaar met een hellingshoek van 45° en 60° en leverbaar in elke stahoogte. De trap is handig als onderhoudsbordes bij het schoonmaken van schepen. Door de zijwaartse uitstap is de Ship Escaper geschikt om dicht aan de wal te gebruiken. De trap is ook beschikbaar met een voorwaartse uitstap, bedoeld voor werksituaties waarin meer ruimte beschikbaar is.

Toegangsbordes voor schepen

Maatwerkaanvraag

Meer weten over de maatwerkproducten voor de scheepvaartindustrie? Het team specialisten van Roossien maakt graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en eventueel alvast de maten op te nemen. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop of vul onderstaand formulier in.