Maatwerk

Roossien is méér dan leverancier van standaard ladders en trappen. Het liefst leveren we producten op maat, zoals we al twintig jaar doen.

Mogelijkheden
Wil je je trap bijvoorbeeld voorzien van wielen, en uitneembaar leuningwerk of een zelfsluitende poort? Bij Roossien zijn de mogelijkheden eindeloos.

Veiligheid
Veilig werken staat daarbij voorop. Daarom voldoen al onze maatwerk trappen aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen.

Aluminium onderhoudsbordessen - Drone video

Project Rusthoven - N33 Zuidbroek - Drone video

Kooiladder
Een ander voorbeeld van een mooi maatwerkproduct is de kooiladder. De kooiladder of gevelladder is een robuuste ladder. De trap biedt een veilige toegang tot machines, daken, gevels en installaties. Zelfs op grote hoogte is de kooiladder de meest veilige oplossing.

Materialen
Roossien levert ladders en trappen in diverse materialen:

  • Blank aluminium;
  • Geanodiseerd aluminium;
  • Verzinkt staal;
  • Roestvast staal.

Poedercoating
Daarnaast is het mogelijk om de ladder of trap te laten poedercoaten in vrijwel iedere kleur. Zo zorg je ervoor dat de ladder of trap perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.

Veiligheid
Veilig werken staat bij Roossien voorop. Daarom voldoen alle ladders en trappen aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen.

Passend advies
De technische adviseurs en 3D-tekenaars van Roossien bedenken en ontwerpen de maatwerktrappen. De slimste producten ontstaan uit een combinatie van kennis, ervaring en samenwerking. We bekijken elke aanvraag secuur en doen zo mogelijk een passende aanbieding. Zodat jouw gepersonaliseerde trap aan alle wensen voldoet.

Advies
De ervaren technisch adviseurs van Roossienl komen zo mogelijk graag langs om op locatie te adviseren. Stuur voor een vrijblijvend advies op het gebied van maatwerk een e-mail naar we*****@ro******.nl. Of vul het contactformulier in.

Maatwerkformulier