Roossien levert accessoires, onderdelen en toebehoren voor ladders, trappen en step stools. Praktische extra’s om het werk op een ladder te verlichten. Denk aan wielen, transportkisten, leuningen, stabilisatiebalken en ladderschoenen. Ook zijn er ophangconsoles, ladderborgingspunten, ladderbankjes, ladderhouders, emmerhaken en nokhaken voor ladders beschikbaar.

Wielen
Roossien levert diverse wielen voor trappen en ladders. De wielen zijn per twee of vier stuks verkrijgbaar en eenvoudig te monteren aan bijvoorbeeld een plateautrap. Ook heeft Roossien wielen met veer, die voorzien zijn van een stevige rem.

Stabilisatiebalken
Trappen worden extra stabiel met een standaard of Nivello® stabiliteitsbalk. De standaard stabilisatiebalk heeft aan de zijkanten een groot rubberen oppervlak voor extra grip. De Nivello® stabilisatiebalk staat met een inwendig scharnier veilig in elke hoek.

De onderzijde van deze laddervoet heeft een extra geribbeld oppervlak. De stabilisatiebalk is in diverse breedten beschikbaar. De breedte van de stabiliteitsbalk hangt af van de lengte van de ladder.

Ladderschoenen
Ladderschoen of laddervoet kwijt, kapot of versleten? Bestel eenvoudig een nieuwe op Roossien.nl. De ladderschoenen van Roossien zijn slechts geschikt voor ladders van het merk Günzburger Steigtechnik en Roossien Hoogwerktechniek. De ladderschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Ladderhaken en ophangconsoles
De ladderhaken van Roossien zijn gemaakt van aluminium. Roossien levert de ladderhaken met een diameter van 35, 50 en 80 mm. De ladderhaken worden geleverd zonder bevestigingsmaterialen. Ook zijn er ophangconsoles, ladderborgingspunten, ladderbankjes, ladderhouders, emmerhaken en nokhaken voor ladders beschikbaar.

Leuningen
Roossien biedt een uitgebreid assortiment aan leuningen. Denk aan steunbeugels, handleuningen, trapleuningen, leuningen voor inklapbare werkplatforms en demontabele leuningen. Het leuningwerk is vaak zowel links als rechts te monteren aan de ladderboom. Soms zelfs met een steeksysteem waaraan geen gereedschap te pas komt.