De industrietrap is een solide, eenzijdig begaanbare trap met een comfortabel platform. De trap is geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld magazijnen, loodsen en de voedingsindustrie. Ook is de trap ideaal voor onderhoud aan generatoren en andere machines.

Kenmerken
De eenzijdig begaanbare, verrijdbare industrietrap is meestal groot en van aluminium. Ook heeft de trap een ruim platform van 600 x 800 mm en een driezijdig leuningwerk. In elk onderdeel van de industrietrap vind je de Duitse kwaliteit terug. De trap is leverbaar met stahoogten van 480 mm tot en met 1.920 mm en heeft een maximale belasting van 150 kilo.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De trappen zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan de EN-131 en aan de Warenwet.

Maatwerk
Ben jij op zoek naar een trap met een uitstekend platform, een uitneembaar leuningwerk of een zelfsluitende poort? Met de maatwerkproducten van Roossien zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is zelfs mogelijk om de trap te laten poedercoaten in vrijwel iedere kleur. Zo zorg je ervoor dat de kooiladder perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.