Kooiladder

Kooiladders en gevelladders zijn robuust, hebben een lange levensduur. Ze verschaffen een efficiënte en veilige toegang tot bijvoorbeeld machines, installaties, silo’s, en daken. Ook op grote hoogte. Kooiladders bieden vaak een toegangsweg tot deze constructies en zijn onderhoudsarm.

Totaaloplossing
De kooiladder bestaat uit een aantal hoofdonderdelen. Dit zijn de kooibeugels, kooistrips, wandankers, de uitstaptrede en uitstapbomen of -oren. Daarnaast is er op Roossien.nl een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar, zoals overstapbordessen en afsluitdeuren. Deze maken van de kooiladder een totaaloplossing.

Inbraakpreventie
Ook is het mogelijk om preventieve maatregelen te nemen tegen inbraak. Plaats bijvoorbeeld een afsluitdeur of afsluithek om te voorkomen dat een ongeautoriseerd persoon de kooiladder beklimt.

Projecten

Roossien maakt dagelijks kooiladders op maat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kooiladderprojecten.

Maatwerk

Roossien maakt kooiladders op maat. De verkoopadviseur neemt de aanvraag in detail met u door. Vervolgens meten onze Commercieel Technisch Adviseurs het product op locatie nauwkeurig in. Dankzij de modulaire opbouw van kooiladders en de ruimschootse ervaring met dit type klimmateriaal levert Roossien vlug, vakkundig, en efficiënt. Tegen scherpe prijzen.

Materiaalsoorten
De kooiladders van Roossien zijn modulair opgebouwd en bestaan uit diverse basisonderdelen. De meeste hiervan zijn in de volgende materiaalsoorten leverbaar:

  • Blank aluminium
  • Geanodiseerd aluminium
  • Staal verzinkt
  • Roestvast staal

Poedercoating
Het is ook mogelijk om de kooiladder te laten poedercoaten in een unieke kleur. Zodat deze perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De kooiladders voldoen dan ook aan de EN-14122-4. Deze schrijft voor dat de kooisectie zich hoort te bevinden tussen een hoogte van 2200 en 3000 mm.

Kooiladder inmeetformulier 3

Inmeetformulier

Wilt u graag een offerte? Vul dan onderstaand inmeetformulier in. Wij nemen dan eventueel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Neem met vragen of opmerkingen ook gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.