Kooiladder

Kooiladders en gevelladders zijn robuust, hebben een lange levensduur en verschaffen efficiënte en veilige toegang tot machines, installaties, silo’s, daken enzovoorts, ook op grote hoogte.

Daarom zijn kooiladders een van de meest voorkomende toegangswegen tot deze constructies. Een ander belangrijk kenmerk is dat ze onderhoudsarm zijn.

Onze kooiladders worden modulair opgebouwd uit diverse basisonderdelen. De meeste van deze onderdelen zijn in meerdere materiaalsoorten leverbaar: blank aluminium, geanodiseerd aluminium, staal verzinkt en RVS.

De hoofdonderdelen van een kooiladder bestaan uit de kooiladderdelen, kooibeugels, kooistrips, wandankers en uitstaptrede. Daarnaast is er een breed assortiment aan onderdelen om een kooiladder de totaaloplossing te maken van een project. Voorbeelden hiervan zijn: overstapbordessen en afsluitdeuren.

Veiligheid speelt altijd de grootste rol, om inbraak te voorkomen zijn er preventieve maatregelen die u kunt nemen. U kunt bijvoorbeeld een afsluitdeur of afsluithek plaatsen om te voorkomen dat een ongeautoriseerd persoon de kooiladder kan beklimmen.

Inmeetformulier

Wilt u een offerte voor een kooiladder? Vul dan onderstaand inmeetformulier in. Na ontvangst nemen wij contact met u op en bespreken de mogelijkheden. Voor vragen of opmerking kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via 050 – 549 62 90, per mail of direct via onze live chat.

Maatwerk

Kooiladders zijn vaak maatwerk. Uw aanvraag wordt in detail met u doorgenomen en desgewenst door onze vakkundige Commercieel Technisch Adviseurs op locatie ingemeten. Doordat onze kooiladders modulair zijn opgebouwd en dankzij onze ruime ervaring met dit type klimmateriaal, zijn wij in staat uw aanvraag te behandelen met de snelheid en prijsstelling van serieproductie.

Onze kooiladders zijn uit voorraad leverbaar in elk van de volgende materiaalsoorten:

  • Blank aluminium
  • Geanodiseerd aluminium
  • Staal verzinkt
  • RVS

Tevens kunnen de kooiladders worden voorzien van (poeder)coating in RAL kleur.

Onze kooiladders voldoen aan de norm EN-14122-4. Deze schrijft voor dat de kooisectie tussen de 2200 en 3000 mm hoogte dient aan te vangen. De aanvangshoogte van de kooisectie wordt per situatie bekeken.

Projecten

Hieronder vindt u enkele recente kooiladder projecten. Dagelijks voeren wij nieuwe kooiladder projecten uit. Omdat elke kooiladder maatwerk is en besproken dient te worden, nemen wij graag contact met u op over een kooiladder project. Dit kunt u snel doen via onze live chatservice onderin uw scherm, deze is elke werkdag bereikbaar van 08.00 t/m 17.00.