Vast werkplatform energie en chemie

Energie en chemie

Als producent van vaste en verrijdbare klimmaterialen en maatwerkspecialist biedt Roossien verschillende oplossingen voor verschillende toepassingen. Voor de energie- en chemiesector zijn vaak onderhoudsbordessen of werkplatformen nodig om ketels, silo’s of andere machines bereikbaar te maken. Een vaste of verrijdbare trap of een op maat gemaakt onderhoudsbordes maakt het mogelijk om onderhoudswerkzaamheden op hoogte veilig en comfortabel te verrichten.

Onderhoudsbordes
Met het onderhoudsbordes of -platform wordt veilig werken op hoogte gemakkelijk en comfortabel. Het product bestaat vaak uit een vaste steektrap, die toegang verleent tot het bordes of platform. Dit onderhoudsbordes is op de gewenste hoogte, breedte en materiaalsoort te verkrijgen. Zo maakt het onderhoudsbordes een permanente toegang tot een machine op hoogte mogelijk.

Maatwerkaanvraag

Meer weten over de mogelijkheden om maatwerkproducten te ontwikkelen voor energie- en chemiesector? Het team specialisten van Roossien maakt graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop of vul onderstaand formulier in.