Optrekladders bestaan uit verschillende ladderdelen. Met een rolsysteem en touw kun je deze ladder omhoog trekken. Een opsteekladder en een optrekladder verschillen in het optreksysteem. Een optrekladder heeft een optreksysteem met touwen en is per sport verstelbaar.

Eenvoudig uitschuiven
Met wielen rol je het bovenste ladderdeel tegen de muur omhoog. Zo kun je de optrekladder eenvoudig uitschuiven tegen een muur.

Afmetingen
De driedelige optrekladder is verkrijgbaar met minimaal 3×14 en maximaal 3×18 sporten. De ladder eenvoudig deelbaar en heeft een buitenbreedte van 470 mm en een sportafstand van 280 mm.

Sterk en duurzaam
De driedelige optrekladders van aluminium en kunststof zijn sterk. Het corrosiebestendige ladderbeslag zorgt voor deze stevigheid. Het midden- en topdeel van de ladder is handmatig per sport verstelbaar. Ook heeft de ladder een automatische opsteekvergendeling en is de ladder uitgerust met gevelrollen en slijt- en slipvaste ladderschoenen van Nivello®. De gefelste sport-boomverbinding zorgt bovendien voor een lange levensduur.

Innovatieve ladderschoen
De innovatieve en prijswinnende ladderschoenen van Nivello® zijn slijt- en slipvast en hebben een inwendig scharnier. Hierdoor staat de ladder altijd in de optimale positie. Door het anti-slipprofiel aan de onderkant van de ladderschoenen is de optrekladder geschikt voor gebruik op elke ondergrond.

Veiligheid
Veilig werken staat bij Roossien.nl voorop. Alle optrekladders voldoen aan de EN-131 en aan de Warenwet.

Accessoires
Accessoires voor ladders zijn op Roossien.nl los verkrijgbaar.