Roossien Hoogwerktechniek Finalist Groninger Ondernemingsprijs 2018

Na een spannende voorselectie werden op 27 september de finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs 2018 bekend gemaakt. FritsJurgens uit Kolham, Koopman Logistics uit Leek en Roossien Hoogwerktechniek uit Groningen werden uitgeroepen tot de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs 2018. De finale zal plaatsvinden op 29 november in het Martini Plaza.

 

Negen van de tien genomineerden hielden tijdens de nominatiebijeenkomst ieder een pitch van drie minuten. Roossien Hoogwerktechniek mocht het spits afbijten. Directeur Eddy Roossien illustreerde hoe het bedrijf niet alleen innovatieve en veilige werkplekken creëert voor de klant maar ook voor de eigen werknemers. Daarnaast legde hij uit dat er wordt gestreefd naar een zo groen mogelijk bedrijf dat onder andere volledig gedigitaliseerd te werk gaat.

 

Ontworpen in Groningen, vervaardigd in Groningen en gemonteerd door heel Europa door onze gemotiveerde vakmensen.

“Made in Groningen”

 

Na acht andere inspirerende pitches werden uiteindelijk de drie finalisten bekend gemaakt. Hoewel directeur Eddy Roossien in eerste instantie zeer verrast was, is hij ervan overtuigd dat zijn bedrijf dankzij het team van specialisten zich zeker kan meten aan grote gewaardeerde bedrijven zoals Koopman Logistics en FritsJurgens.

 

Roossien Hoogwerktechniek wil alle finalisten feliciteren en succes wensen voor 29 november!