De houten ladders van Roossien zijn gemaakt voor professioneel gebruik. De stevige en noestvrije houten ladders van Roossien zijn gemaakt van speciaal geselecteerd essenhout en Carolina Pine houtfineer. Belangrijk om te weten is dat het hout niet behandeld is. Het hout is dus niet geïmpregneerd met chemicaliën. Geschikt voor gebruik binnen en buiten. Ook geschikt als decoratie.

Specificaties
De ladderboomoppervlakte is glad door de pen-en-gatverbinding met de treden. Dit betekent dat de draadeinden in de treden of sporten vast zitten aan de binnenkant van de ladderboom. Hierdoor heeft de ladder een volledig glad oppervlak en geen uitsteeksels aan de zijkant. De breedte van de trapladder is 420 mm. De afstand tussen de treden is 235 mm. De ladder draagt maximaal 150 kilo.

Stabiliteit
Elke enkele ladder heeft een standaard stabiliteitsbalk. De standaard stabilisatiebalk heeft aan de zijkanten een groot rubberen oppervlak voor extra grip.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De ladders zijn dan ook stuk voor stuk gecertificeerd en voldoen aan de meest recente Europese veiligheidsnormen.

Maatwerk
Je ladder volledig afstemmen op jouw wensen? Bij Roossien maken we modulaire ladders en trappen moeiteloos op maat.