De tweedelige optrekladder van aluminium bestaat uit verschillende ladderdelen. Een optrekladder heeft een optreksysteem met touwen en is per sport verstelbaar.

Eenvoudig uitschuiven
Met wielen rol je het bovenste ladderdeel tegen de muur omhoog. Zo kun je de optrekladder eenvoudig uitschuiven tegen een muur. Zelfs op grote hoogte.

Sterk en duurzaam
De tweedelige optrekladders van aluminium zijn sterk. Het corrosiebestendige ladderbeslag zorgt voor deze stevigheid. Ook heeft de ladder een automatische opsteekvergrendeling en gevelrollen. De gefelste sport-boomverbinding zorgt bovendien voor een lange levensduur.

Innovatieve ladderschoen
De innovatieve en prijswinnende ladderschoenen van Nivello® zijn slijt- en slipvast en hebben een inwendig scharnier. Hierdoor staat de ladder altijd in de optimale positie. Door het anti-slipprofiel aan de onderkant van de ladderschoenen is de optrekladder geschikt voor gebruik op elke ondergrond.

Veiligheid
Veilig werken staat bij Roossien voorop. Alle optrekladders voldoen aan de EN-131 en aan de Warenwet.

Maatwerk
Je ladder volledig afstemmen op jouw wensen? Bij Roossien maken we modulaire ladders en trappen op maat.

Accessoires
Je ladder voorzien van een ophangconsole of stabilisatiebalk? Accessoires voor ladders zijn op Roossien.nl los verkrijgbaar.