Opsteekladders kun je eenvoudig in hoogte verstellen tot een maximale werkhoogte van dertien meter. De automatische opsteekvergrendeling maakt dit mogelijk. De opsteekladders van Roossien.nl zijn gemaakt voor de industrie en leverbaar in aluminium en kunststof. Opsteekladders met meer dan twaalf sporten zijn voorzien van een gevelrol.

Afmetingen
De ladder is leverbaar met minimaal 2 x 8 en maximaal 2 x 16 sporten en heeft een buitenbreedte van 420 mm. De ladder heeft een sportafstand van 280 mm.

Sterk en duurzaam
De tweedelige opsteekladder van aluminium is sterk. Het corrosiebestendige ladderbeslag zorgt voor deze stevigheid. Het topdeel van de ladder is handmatig per sport verstelbaar. Ook is de ladder vanaf 2 x 14 sporten uitgerust met gevelrollen. Kenmerkend voor de opsteekladders van Ladder.nl is de gefelste sport-boomverbinding. Deze vergroot de levensduur. Dus kies je voor een ladder van Roossien, dan kies je voor duurzaam.

Ladderschoenen
De unieke ladderschoenen van Nivello® zijn bovendien slijt- en slipvast. Deze ladderschoenen hebben namelijk een scharnier en een anti-slipprofiel. Dit maakt de opsteekladder geschikt voor gebruik op elke ondergrond.

Stabiliteit
Het is volgens de Europese veiligheidsnorm verplicht om een stabilisatiebalk te gebruiken bij een ladderlengte boven de drie meter, tenzij de opsteekladder voldoende is gefixeerd. Bij Roossien is deze stabilisatiebalk in elke uitvoering te koop.