De opsteekladders van Roossien.nl zijn gemaakt voor de industrie en leverbaar in aluminium en kunststof. Met de automatische opsteekvergrendeling kun je de ladder eenvoudig in hoogte verstellen. Opsteekladders met meer dan twaalf sporten zijn voorzien van een gevelrol.

Multifunctioneel
De flexibele opsteekladder is eenvoudig deelbaar, beide delen zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de automatische opsteekvergrendeling is het topdeel bovendien eenvoudig te verstellen per sport.

Afmetingen
De ladder is leverbaar met minimaal 2 x 8 en maximaal 2 x 16 sporten en heeft een buitenbreedte van 420 mm. De sportafstand is 280 mm; dit is verticale afstand tussen de bovenkant van een trede tot de bovenkant van de volgende trede

Sterk en duurzaam
De tweedelige opsteekladder van aluminium is sterk. Het corrosiebestendige ladderbeslag zorgt voor deze stevigheid. Kenmerkend voor de opsteekladders van Roossien is de gefelste sport-boomverbinding. Deze vergroot de levensduur. Dus kies je voor een ladder van Roossien, dan kies je voor duurzaam.

Ladderschoenen
De unieke ladderschoenen van Nivello® zijn bovendien slijt- en slipvast. Deze ladderschoenen hebben namelijk een scharnier en een anti-slipprofiel. Dit maakt de opsteekladder geschikt voor gebruik op elke ondergrond.

Stabiliteit
Het is volgens de Europese veiligheidsnorm verplicht om een stabilisatiebalk te gebruiken bij een ladderlengte boven de drie meter, tenzij de opsteekladder voldoende is gefixeerd. Bij Roossien is deze stabilisatiebalk los verkrijgbaar.