De enkele ladders van aluminium zijn gemaakt voor professioneel gebruik en onderscheiden zich door de stevige kokers of ladderbomen. Deze maken de ladder oersterk. Met het sterke, rechthoekige ladderboomprofiel sta je bovendien altijd stevig op deze ladder. De sporten zijn tweezijdig geribbeld en dankzij de gefelste sport-boomverbinding gaat de ladder jarenlang mee.

Aluminium ladders
De aluminium ladder van Roossien is verkrijgbaar in verschillende soorten en breedten. De standaard breedtemaat is 420 mm. De sportafstand is 280 mm. De glasvezelversterkte kunststoffen profielen hebben een verouderingsbestendigheid van minimaal tien jaar.

Scharnierbare ladderschoenen
De innovatieve en prijswinnende ladderschoenen van Nivello® zijn slijt- en slipvast en hebben een inwendig scharnier. Hierdoor staat de ladder altijd in de optimale positie. Door het anti-slipprofiel aan de onderkant van de ladderschoenen is de enkele ladder geschikt voor gebruik op elke ondergrond.

Stabiliteit
Elke enkele ladder heeft een standaard of Nivello®  stabiliteitsbalk.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De ladders zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan de meest recente Europese veiligheidsnormen.

Maatwerk
Je ladder volledig afstemmen op jouw wensen? Bij Roossien maken we  ladders en trappen op maat.