De dubbele ladders van aluminium zijn tweezijdig begaanbaar en gemaakt voor professioneel gebruik. Met het sterke en stabiele, rechthoekige ladderboomprofiel sta je altijd stevig op deze ladder. De sporten zijn tweezijdig geribbeld en de sport-boomverbinding is gefelst voor een lange levensduur. Dit maakt de ladder oersterk.

Industriële kwaliteit

De ladder is voorzien van stevige scharnieren van verzinkt staal met schroefverbinding. De kegelvormige stand van de bomen en de duurzame sportboomverbinding zorgen voor stabiliteit. Met het nylon spreidlint staat de ladder altijd in de juiste positie

Scharnierbare ladderschoen
De gepatenteerde ladderschoenen van Nivello® zijn slijt- en slipvast en hebben een inwendig scharnier. Hierdoor staat de ladder altijd in de optimale positie. Het ribbelprofiel aan de onderkant van de ladderschoen zorgt voor een volledige grip op elke ondergrond. Met de ladderschoenen van Nivello® werk je dan ook altijd veilig op hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Roossien voorop. De dubbele ladders zijn dan ook stuk voor stuk gecertificeerd en voldoen aan de meest recente Europese veiligheidsnormen.